Contacteer ons

Software

Malware_banner_MAIN

Software Problemen

Vaak worden problemen met de computer veroorzaakt door vervuiling of “besmetting” van het systeem.
Denk maar aan die vervelende toolbars, pop-ups als je een website open doet of zelfs volledige programma’s die in verloop van tijd “uit het niets” op uw systeem geïnstalleerd zijn en uw systeem aanzienlijk vertragen. Besmettingen van malware of virussen helpen ook niet mee aan een goede werking van het systeem en maken het zelfs gevaarlijk omdat het met sommige varianten mogelijk is dat kwaadwillenden uw persoonlijke gegevens uit je systeem kunnen halen.

Joba Consulting kan dit herstellen, zodat u terug verder kan werken met een zuiver en vlot werkend systeem.
Een volledig onderhoud van de laptop of pc kunnen wij reeds uitvoeren voor 42€ incl. btw.  Indien het systeem zo’n zware conflicten heeft dat wij een volledige herinstallatie van Windows moeten uitvoeren overleggen wij dit steeds met de klant, maar zelfs dan zorgen wij ervoor dat uw persoonlijke gegevens behouden blijven.

Internet Problemen

Werkt uw internet traag, of heeft u een verbinding die steeds weg valt? Dan komen wij bij u thuis een kijkje nemen om uw (draadloos) netwerk te optimaliseren en daarmee al uw connectie problemen de wereld uit te helpen! Vraag vrijblijvend voor meer informatie via ons contactformulier onderaan deze pagina.